40-årsfest på Templet i Gävle

Visst börjar det bli dags att anordna en riktig trevlig fest utöver det vanliga? Det behöver varken vara jobbigt eller särskilt kostsamt att samla ihop släkt, vänner och det gamla sköna gänget och ställa till med en riktigt trevlig fest i Templets ändamålsenliga och trivsamma lokaler.

Templet i Gävle har två utmärkta festlokaler för dig som fyller år och som lämpar lämpar sig utmärkt beroende på hur stor tillställning du vill ha.
Festvåningen med den mysiga Loungen och Riddarsalen lämpar sig utmärkt för sällskap från 30 upp till 150 personer.
Källarvalvet passar utmärkt för den mindre festen med upp till 30 deltagare.

På Templet finns all utrustning som behövs men det är ni och gästerna som skapar stämningen och festen. Rätt musik med dina favoriter i ljudanläggningen för dansen och diskot. Låt alla glada minnen passera revy när dina, släkten och vännernas fotografier genom åren snurrar på storbildsskärmarna.

Det är många som firat sina jämna födelsedagar uppe i den stora festvåningen medan något färre känner till att det i Källarvalvet finns en perfekt festlokal för upp till 30 personer. Varför ta hem hem en massa personer eller hyra ett tält när allting som ni behöver finns på plats i Templet?

Mat och dryck upphandlar ni själva. Självklart får ni massor av tips och råd från oss om hanteringen så att ni kan vara säkra på att det blir en lyckad tillställning. Vi samarbetar med alla restauratörer och cateringföretag i regionen och de flesta av dem har levererat här till olika tillställningar. Ni har även möjlighet att hyra vårt kompletta cateringkök i källaren om ni vill laga maten själva.

Tips! Gå gärna samman med någon kompis eller släkting när ni skall hålla kalas. Dubbelt så kul till halva kostnaden samtidigt som ni delar på både jobb och och alla glada minnen.
40-årsfesten har ju möjlighet att bli en av de riktigt stora festerna i livet. Du kan redan ha skaffat många vänner och när man väl bjuder in till fest så kommer det sannolikt att visa sig att det blir både många och långväga gäster som vill komma.

Framförhållning och planering är ju av stor vikt när man planerar för en större fest så var gärna ute i god tid så att de vänner du verkligen vill ska komma hinner planera in just din fest.

Varmt välkommen att boka in din eller er jubileumsdag i Gävles trevligaste samlingslokaler här på Templet i Gävle.
Kontakta oss gärna för en visning så berättar vi mer om hur ni kan genomföra er tillställning och göra den till ett minne för livet!

Paketpriser för fester, dygn med förberedelser eller långhelg för bröllop
http://mediatemplet.se/priser

Se virtuella rundturer i Templet här:
http://mediatemplet.se/pages/view/virtuell-rundtur

Varmt välkomna med er förfrågan.
Telefon 026-511 000, 026-126 126 eller e-post info@mediatemplet.se

Er kontaktperson finner ni här
http://mediatemplet.se/pages/view/personal

 

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK