Ateljén i Templet Gävle

I Ateljen belägen i pelarsalen på nedre plan är på många sätt hjärtat och centrum i fastigheten. Här finner ni idag bl.a. kommunikationsbyrån Precis Reklam, Tactic Företagsförmedling, Alfsdotter Coach & Konsult, Gestrike Media samt affärsnätverket effectplus.se. Nu har vi även startat Coffice på Templet så det finns plats för några till att hyra kontorsplats eller skrivbordsplats. Dessutom erbjuder vi en flexplats där man får nyttja hela huset i övrigt för 995:- i månaden.

En vanlig trend har ju blivit att man kan sitta på ett café och jobba eller träffa kunder. På Coffice i Templet tar vi det ett steg till. Förutom att det blir mer ekonomiskt och effektivt så får du dessutom tillgång till kontorsplats och samtidigt en kreativ mötesplats där allt annat som behövs för att din arbetsdag skall fungera ingår. I en skön miljö där det även blir lätt att trivas, arbeta och att knyta nya kontakter.

För mer information och priser om Coffice på Templet se länken här >>

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK