Bröllopsfest på Templet i Gävle

Skall ni gifta er i kyrkan eller borgerligt? Påkostat eller till rimlig budget? Templet i Gävle kan erbjuda er som går i bröllopstankar en mycket praktisk, spännande och trivsam möjlighet i en miljö utöver det vanliga. Den anrika ordensfastigheten i centrala Gävle från 1923 är idag en av Sveriges trevligaste festlokaler och garanterar att just er högtid blir ett ovärderligt minne för livet.

Den vackra Riddarsalen i festvåningen fungerar alldeles utmärkt både för vigseln (oavsett religion eller som borgerligt alternativ) eller för den efterföljande middagen med festligheter och dans. All utrusning finns på plats som scen med mikrofoner, diskoteksljud, storbildsvägg samt effektbelysningar. I direkt anslutning ligger Loungen med oxblodsröda Chesterfieldsoffgrupper och en egen bar med kylskåp, stereo och storbilds-TV.

I hjärtat av festvåningen ligger det nyrustade diskutrymmet med mikro och uppvärmningsmöjligheter som gör att ni eller de som bistår er med festen kan hantera och serva sällskap från 15 till 150 personer både enkelt och funktionellt.

Har ni större mottagningar kan gästerna välkomnas redan i Caféet vid entrén. Där finns också bardisk, storbilds-TV och ljudanläggning. Ni har även möjlighet att hyra det mysiga Loftet med utsikt över Riddarsalen för lite egen tid samt möjlighet till ombyte och kanske en egen stund tillsammans med de närmaste.

Bröllopsfesten i Templet är garanterat väderoberoende året om och ni kan tillbringa hela dagen i Templet eller välja att festen startar här efter er vigsel på annan plats.

Ni hyr Templet från fredag till söndag så att ni i lugn och ro kan förbereda festligheterna och vara utvilade på den stora dagen. På söndagen kan ni sova ut i lugn och ro då ni har ända fram till 15.00 på er att hämta upp era saker och se till att inget saknas.

Mat och dryck upphandlar ni själva. Självklart får ni tips och råd från oss om hanteringen. Vi samarbetar med alla restauratörer och cateringföretag i regionen och de flesta av dem har levererat här till olika tillställningar. Ni har även möjlighet att hyra vårt kompletta cateringkök i källaren om ni vill laga maten själva.

Städning och rengöring av toaletter ingår liksom att er värd från Templet i god tid innan festen går igenom allt som man bör tänka på inför den stora dagen tillsammans med er och de som är er behjälpliga.

Självklart så finns en representant för Templet på plats alldeles innan festen startar för att se till att allting fungerar som det ska och kan svara på eventuella frågor. När festen sedan startar är dock Templet och festen er helt egna privata tillställning.

Varmt välkomna till oss på Templet med era förfrågningar och en visning!

Paketpriser för er bröllopsfest finner ni här.
Kontaktuppgifter finner ni här.

Konferens Riddarsalen

Se Bröllopsfilm här eller klicka på länken nedan.
För större bild tryck "Full screen".

Konferens Riddarsalen

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK