Festvåning på Templet i Gävle

Varmt välkomna till Gävles festvåning i Templet. Boka in era företagsfester, födelsedagar eller bröllop i Gävles kanske mest trivsamma lokaler.

En riktigt bra festvåning är grunden för ett lyckat arrangemang. Festvåningen på Templet i Gävle är en av Sveriges trevligaste samlingslokaler. Den mysiga Loungen och Riddarsalen lämpar sig utmärkt för sällskap från 30 till 130 personer. Kraftfull diskoteksanläggning samt dubbla storbildskärmar garanterar att både stämningen och budskapen blir de rätta.

I Knights Bar i Loungen finns det dubbla kylskåp med frysfack i bardisken samt att det finns ett stort extra kylskåp med frys. Mellan Loungen och Ridarsalen ligger det nyrustade diskutrymmet så att ni nu enkelt kan hantera allt som berör festen på samma plan som kaffekokning, mikrovågsugn, disk samt städartiklar m.m. Dubbla oxblodfärgade chesterfieldsoffgrupper borgar för kvalitetsmys utöver det vanliga.

Loftet med balkong och utsikt över Riddarsalen kan användas som VIP-våning eller loge för gästande artister eller bröllopspar. Templet kan ta emot upp till 150 gäster i festvåningen samtidigt.

Templets festvåning erbjuder en unik, personlig och genuin festlokal med ett perfekt läge mitt i centrala Gävle, 300 meter från Centralstationen. Den anrika lokalen har en vacker och dekorativ interiör skapad för möten som blir minnen för livet. Stämingsbelysning, ljuseffekter, discoutrustning med flera mikrofoner på scenen samt dubbla storbildare och all annan tänkbar utrustning finns på plats.

Ni kan hyra de unika lokalerna som passar större sällskap för att hålla fester, konferenser eller utbildningar. Templet samarbetar med Gävles främsta cateringföretag som kan tillhandahåller färdiga menyförslag och personal men ni kan även ta med egen mat. Drycken löser ni själva.

Vi förbehåller oss rätten att inte ta emot vissa typer av bokningar som studentfester eller olika former av offentliga arrangemang.

Paketpriser för fester, dygn med förberedelser eller långhelg för bröllop
http://mediatemplet.se/priser

Priser för enskilda timmar eller delar av dagar
http://mediatemplet.se/lokalhyra

Se virtuella rundturer i Templet här:
http://mediatemplet.se/pages/view/virtuell-rundtur

Varmt välkomna med er förfrågan.
Er kontaktperson finner ni här
http://mediatemplet.se/pages/view/personal

 

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK