Full rulle med Svenne Rubin på Templet

Publicerad: 12/1, 2015

Måndagen den 12 januari var det musikfika med minikonsert på i Templet i Gävle. Det var ingen mindre än Svenne Rubin från det legendariska kultbandet Svenne Rubins som hälsade på tillsammans med trumvirtuosen Ingemar Dunker från Sandviken och Micke Finell, tidigare The Refreshment tillsammans med Göran Ekman på gitarr.

 Svenne var i högform och fikade och träffade både gamla vänner och fans innan spelningen som skedde på övervåningen i Riddarsalen. Ett 50-tal musikintresserade gäster fick höra odödliga svenska musikklassiker som ”Folköl och dunkadunka” och ”En gammal Amazon”. Publiken uppskattade verkligen vad de hörde och sjöng med och klappade takten minikonserten igenom.

 Det var företagen Gestrike Media, Precis Reklam och affärsnätverket effect plus+ som bjöd in vänner och samarbetspartners på en liten annorlunda fikastund som värmde och förgyllde den i övrigt snörika och kyliga måndagen.

Se fler bilder i Gestrike Magasinets artikel här.

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK