Fullbokat Luciafirande på Templet

Publicerad: 11/12, 2015

Under fredagen den 11 december besökte Gävle Luciatåg traditionsenligt Templet på Muréngatan 14 i Gävle. Lokalen var fylld med både människor och julglädje.

På fredagsmorgonen klockan 09.30 öppnades portarna till Templet och arrangörerna Svenskt Näringsliv, Templet, Gestrike Media, Precis Reklam och affärsnätverket effect+ bjöd på Luciafika och julmingel i Caféet och Ateljén på bottenvåningen. 

Så småningom öppnades också den julpyntade riddarsalen på Templets övervåning som snart fylldes med publik. Joe Formgren hälsade alla välkomna och berättade lite om husets historia samt Nalle Rydstrand som berättade om året som vart och några av de kommande höjdpunkterna i effect+ nästa år.

Svenskt Näringsliv presenterade också Årets mest företagsamma i Gävleborg. Vann gjorde Rafi Markarian, ägare till restaurang Charlys i Sandviken. Med motiveringen:

”Med vilja, engagemang och en stor portion företagsamhet lyfter han Sandviken till en ny spännande nivå av trivsamhet!”

När Lucia med följetåg började ta stämma fylldes lokalen med hög julstämning och Templets alla gäster verkade nöjda. Arrangörerna vill tacka alla gäster och säger grattis till Rafi Markarian.

Arrangörerna önskar också alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!

 

Läs hela artikeln och se fler bilder på Gestrikemagasinet: http://www.gestrikemagasinet.se/articles/view/fullbokat-luciafirande-pa-templet

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK