Uppskattat Luciafirande på Templet

Publicerad: 14/12, 2016

Den 13 december fick Templet på Muréngatan 14 i Gävle besök av årets luciatåg. Liksom tidigare år var lokalen fylld av både människor och en härlig julstämning.

Klockan 9.30 på tisdagsmorgonen slog Templets portar upp för julmingel och Luciafika i Caféet och Ateljén på nedervåningen. På plats var arrangörerna Svenskt Näringsliv, Templet, Precis Reklam, Gestrike Media och affärsnätverket effect plus+ för att ta del av julstämningen.

Liksom tidigare år hälsade Joe Formgren alla besökare välkomna högst upp i Templet största rum, Riddarsalen. han introducerade Lotta Petterson, regionschef på Svenskt näringsliv, som presenterade de fem finalisterna av 60 nominerade för priset som "Årets mest företagsamma i Gävleborg". Den som tog hem vinsten var Henrik Sundström, ägare av klubben Hits for you. Mannen som, enligt motiveringen, tagit med sig sitt nöjeskoncept till småstaden.

Inte långt därefter berättade Nalle Rydstrand om året som varit och om en kommande höjdpunkt i effect plus+ nästa år. Nämligen en heldag, effect+dagen, på Högskolan i Gävle med föreläsare och kvällsunderhållning under den internationella kvinnodagen, den 8 mars 2017.

Som avslutning fylldes salen av vackra stämmor från årets Luciatåg som bjöd på ett fint framträdande som stärkte julkänslan.

– Det är otroligt viktigt att lyfta företagsamma människor för att skapa fler jobb och tillväxt, samtidigt som det inspirerar andra, berättar Lotta Petterson. Jag tycker förmiddagens schema haft ett bra sammanhang och det är roligt att få ses under trevliga former!

Gästerna verkade nöjda över förmiddagen och arrangörerna vill passa på att tacka alla gäster och säga grattis till Henrik Sundström samt önska alla en riktig god jul och ett gott nytt år!

Läs hela artikeln och se fler bilder på Gestrikemagasinet: http://www.gestrikemagasinet.se/articles/view/uppskattat-luciafirande-pa-templet

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK