Utbildningslokaler i Templet Gävle

Varmt välkommen att hyra era utbildningslokaler på Templet i Gävle.

Templet på Muréngatan 14 erbjuder två trivsamma utbildningslokaler som lämpar sig utmärkt för längre sammanhängande utbildningar eller enstaka dagar. Riddarsalen fungerar för upp till 100 personer i biosittning  och Källarvalvet rymmer upp till 25 personer med egen skrivplats.

Vi erbjuder fullt utrustade lokaler i en trivsam miljö i centrala Gävle, endast 300 meter från Centralstationen.

I lokalerna finns bredband i form av fiber och wifi, storbildsprojektorer med ljudutrustning samt direkt tillgång till egna kök med kaffe, kylskåp och micro med mera. Källarvalvet lämpar sig för grupper upp till 25 personer. Riddarsalen rymmer upp till 100 sittande deltagare.

Ni kan boka förtäring via oss eller ha egen medhavd förtäring.

Information om Templets utbildningslokaler

Bra utbildningslokaler är mycket viktigt för effektiv utbildning. I en väl planerad lokal kan kursdeltagarna koncentrera sig på utbildningen och läraren kan fokusera på själva utbildningen i ändamålsenliga lokaler.

Ljud, ljus, ventilation och temperatur i lokalerna
Miljön i utbildningslokalen är viktig då en dålig lokalmiljö påverkar deltagarnas fokus och koncentration. Vi har olika belysningsalternativ och förbättrad ventilation för maximalt antal deltagare.

Lokalerna är välisolerade och håller ljud ute från vägar, tåg och angränsande utrymmen.

Lokalernas storlek och funktion
Lokalerna är väl tilltagna för att alla deltagare enkelt skall kunna komma in till eller ut från sin stol även om alla andra sitter på sin plats.

Alla ser det som skrivs på whiteboarden och visas på projektorduken så det är lätt för läraren att ha god ögonkontakt med alla kursdeltagare.

Ingången till lokalerna är bägge mitt emot läraren så att de eventuella eftersläntrarna kommer in bakom övriga kursdeltagare. De störs då minst samtidigt som läraren har kontroll över vad som händer i lokalen samt att det blir mindre pinsamt för den som eventuellt kommer för sent.

Borden är väl tilltagna men flyttbara så att de enkelt kan anpassas efter undervisningen. Ibland är kontakten mellan kursdeltagarna prioriterad då man har grupparbeten och andra gånger är det viktigare att läraren har ögonkontakt med deltagarna hela tiden samtidigt som deltagarna lätt kan växla mellan att titta på kursmaterialet och läraren.

Utrymmen för grupparbeten

Gruppdiskussioner och grupparbeten är en viktig del i många utbildningar. I Templet finns det flera möjligheter och utrymmen att samlas i mindre grupper och kunna diskutera utan att störa andra grupper. Ett par av dessa utrymmen har även soffgrupper som erbjuder en annan och mer avslappnad sittställning ett tag.

Komplett kök

I källaren har vi dessutom ett komplett kök som passar utmärkt för matlagningsgrupper eller restaurangutbildningar.

Säkerhet

När det gäller säkerhet så har vi naturligtvis godkända utrymningsvägar, släckutrustning samt erforderlig första hjälpen-utrustning.

Övrig information

Templet ägs av Precis Reklam och Gestrike Media som dagtid bedriver delar av sin verksamhet i ateljén på bottenvåningen. Övriga lokaler hyrs ut som festlokaler under helger.

Kontakta oss för dags- respektive veckopris. Det går även att hyra utbildningslokalerna längre perioder enligt särskild ök.

 

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK